Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Jobba hos oss: Fastighetsskötare sommarsäsong

2019-01-09

Är utemiljö och trädgårdsskötsel din grej? Vill du dessutom få möjlighet att arbeta med andra göromål inom fastighetsskötsel samt att dagligen möta kunder och få dem att känna sig nöjda? Välkommen att söka våra två tjänster som fastighetsskötare sommarsäsong i arbetslivets trevligaste bransch – bostadsbranschen där du har förmånen att få jobba med männi­skors hem!

Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift är skötseln av utemiljön i bolagets olika bostadsområden. Även andra arbetsuppgifter för att sköta om bolagets fastigheter kommer ingår i ditt uppdrag, beroende på din kompetensprofil.

Kvalifikationer
Du har gärna utemiljö/trädgårdsutbildning och/eller tidigare erfarenhet av sådant arbete samt traktor- och maskinvana. Vi värdesätter att du har hög social kompetens och förmåga att arbeta såväl självständigt som i lag tillsammans med andra. Det är också mycket viktigt att du kan bemöta våra hyresgäster på ett bra sätt.

Anställningsvillkor
Tjänsterna är säsongsanställningar på heltid ca 6 månader från april/maj till september/oktober. Lön och villkor enligt Fastigos F-avtal, var vänlig ange löneanspråk i ansökan. Körkort erfordras.

Mer information
För ytterligare information om tjänsterna, kontakta gärna:
Förvaltare Yngve Käll, 070-588 11 01
Facklig företrädare Sandra Wetterström, Fastighetsanställdas förbund, 070- 588 11 63.

Ansökan
Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande till tjänsterna. Din ansökan märkt ”Fastighetsskötare sommarsäsong” vill vi ha senast den 4 februari 2019 till mailadress kundservice@gotenebostader.se


AB GöteneBostäder är ett av Götene kommun helägt aktiebolag och är idag kommunens största bostadsföretag. Vi är 8 anställda och omsätter ca 32 Mkr per år. Bolaget äger och förvaltar ca 400 hyreslägenheter och ett 25-tal lokaler, viss skötsel görs också på uppdrag av andra fastighetsägare. Våra fastigheter finns i Götene, Källby och Lundsbrunn. Som medarbetare hos GöteneBostäder ges du möjlighet till personlig yrkesutveckling genom medarbetarsamtal, kompetensutveckling och återkommande gemensamma aktiviteter. Bolaget arbetar kundorienterat och involverande med ständig förbättring som ledstjärna för det dagliga arbetet. 


Ladda ner annonstexten som pdf här.

Tillbaka