Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Jobba hos oss: Vikarierande Lokalvårdare/ Fastighetsskötare

2019-01-09

Gillar du rent&snyggt och ordning&reda? Vill du bidra till att hålla människors bostadsmiljö i ett fräscht och fint skick att komma hem till och vistas i? Brinner du för att dagligen möta kunder och få dem att känna sig nöjda? Då är du välkommen att söka vår tjänst som vikarierande lokalvårdare med vissa varierande inslag av annan fastighetsskötsel i arbetslivets trevligaste bransch – bostadsbranschen där du har förmånen att få jobba med männi­skors hem!

Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att ansvara för lokalvård i bolagets olika trapphus, passager och andra gemensamma utrymmen. Även viss yttre skötsel och andra arbetsuppgifter för att sköta om bolagets fastigheter ingår i ditt uppdrag, beroende på din kompetensprofil.

Kvalifikationer
Du har gärna gymnasiekompetens och lokalvårdsutbildning eller tidigare erfarenhet av sådant arbete. Vi värdesätter att du har hög social kompetens och förmåga att arbeta såväl självständigt som i lag tillsammans med andra. Det är också mycket viktigt att du kan bemöta våra hyresgäster på ett bra sätt.

Anställningsvillkor
Tjänsten är ett vikariat på heltid upp till ca ett år. Tillträde beräknas till april men kan bli aktuellt redan i mars eller först i maj. Lön och villkor enligt Fastigos F-avtal, var vänlig ange löneanspråk i ansökan. Körkort och tillgång till egen bil erfordras, milersättning utgår.

Mer information
För ytterligare information om tjänsten, kontakta gärna:
Förvaltare Yngve Käll, 070-588 11 01
Facklig företrädare Sandra Wetterström, Fastighetsanställdas förbund, 070- 588 11 63.

Ansökan
Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande till tjänsten. Din ansökan märkt ”Vikarierande Lokalvårdare/Fastighetsskötare” vill vi ha senast den 4 februari 2019 till mailadress kundservice@gotenebostader.se


AB GöteneBostäder är ett av Götene kommun helägt aktiebolag och är idag kommunens största bostadsföretag. Vi är 8 anställda och omsätter ca 32 Mkr per år. Bolaget äger och förvaltar ca 400 hyreslägenheter och ett 25-tal lokaler, viss skötsel görs också på uppdrag av andra fastighetsägare. Våra fastigheter finns i Götene, Källby och Lundsbrunn. Som medarbetare hos GöteneBostäder ges du möjlighet till personlig yrkesutveckling genom medarbetarsamtal, kompetensutveckling och återkommande gemensamma aktiviteter. Bolaget arbetar kundorienterat och involverande med ständig förbättring som ledstjärna för det dagliga arbetet.


Ladda ner en pdf med annonstexten här.

Tillbaka