Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Bostäder och Lokaler i Götene

AB GöteneBostäder är ett av Götene kommun helägt allmännyttigt bostadsbolag. Vi äger och förvaltar ca 400 hyreslägenheter och ett 25-tal lokaler i tätorterna Götene, Källby och Lundsbrunn. Hos oss hittar du ett varierande lägenhetsbestånd i välskötta fastigheter från tidigt 1900-tal och fram till nutid.

Vi har en hög kundnöjdhet och våra hyresgäster uppskattar särskilt de prisvärda lägenheterna och vår personliga service. Välkommen att söka bostad eller lokal hos oss!

STÄLL DIG I BOSTADSKÖN » VÅRA LEDIGA LOKALER »

Mina Sidor

På "Mina sidor" kan du söka bostad och, om du redan är hyresgäst, göra serviceanmälan och hitta information om din lägenhet.

AKTUELLT

2020-10-30

Covid-19 - vi fortsätter ta hand om varandra

Med ökande sjukdomsfall och nya restriktioner avseende Covid-19-viruset är det viktigare än någonsin att vi hjälps åt att minska smittspridningen.

Läs mer »

2020-09-02

Nytt kundinfoblad ute

I dagarna delas vårt senaste kundinfoblad ut i postfacken. Du kan också läsa det här.

Läs mer »

2020-06-29

Kundundersökningar på gång

Under juli sker en kortfattad kundundersökning i Sverige angående hur olika hyresvärdar så långt hanterat coronakrisen covid-19. Och efter sommaren är det dags igen för GöteneBostäders stora kundenkät som handlar om hela din boendesituation.

Läs mer »

2020-05-20

GöteneBostäder tror på framtiden!

GöteneBostäder planerar nyproduktion av 50-60 hyreslägenheter på Melonen i centrala Götene. Samtidigt ska hela utemiljön i bostadsområdet, som också innefattar trygghetsboendet Heldesborg, ses över.

Läs mer »

2020-05-19

Bostadsmötena 2020 skjuts på framtiden

Med anledning av coronakrisen och myndigheternas uppmaningar att tillämpa social distansering skjuts GöteneBostäders bostadsmöten 2020 framåt i tiden.

Läs mer »