Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Covid-19 - vi fortsätter ta hand om varandra

2020-10-30

Med ökande sjukdomsfall och nya restriktioner avseende Covid-19-viruset är det viktigare än någonsin att vi hjälps åt att minska smittspridningen.

GöteneBostäder fortsätter arbetet med att bidra till minskad smittspridning till följd av Covid-19. Vi vill också påminna alla våra hyresgäster om vikten av att fortsätta följa myndigheternas rekommendationer och så långt det är möjligt undvika onödiga kontakter med personer man normalt inte träffar. Vi är också tacksamma för att så många kontakter med GöteneBostäder som möjligt tas via e-post eller telefon istället för att besöka oss. Vi tvingas också att ytterligare prioritera endast akuta ärenden om lägenheter ska besökas av vår personal.

Kom ihåg att en ökad smittspridning i samhället sätter stor press på sjukvårdssystemet och därför kan slå mycket hårt mot våra riskgrupper. Därför är det viktigt att alla bidrar till minskad smittspridning.

Vår tidigare information om Covid-19 är fortfarande i högsta grad aktuell, där finns också länkar till olika språk. You will find links for information about Covid-19 in many different languages here.

Tillbaka