Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Jobba hos oss - Fastighetsskötare

2021-07-05

FAstighetsskötare med bred kompetens

Är välskötta fastigheter och vacker utemiljö din grej? Har du intresse, erfarenhet av och kunskaper om fastigheters drift och skötsel? Vill du dessutom dagligen möta kunder och få dem att känna sig nöjda? Välkommen att söka vår tjänst som fastighetsskötare!

Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att medverka i skötseln av såväl våra byggnader som utemiljön i våra bostadsområden. Även mer specialiserade arbets­uppgifter för att sköta om bolagets fastigheter kan ingå i ditt uppdrag, beroende på din kompetensprofil. I tjänsten ingår också schemalagd beredskap för snöröjning under vinter­säsongen.

Kvalifikationer
Du har gärna fastighetsskötarutbildning och/eller tidigare erfarenhet av sådant arbete inklusive traktor- och maskinvana. Vana vid mobilbaserade ärendehanteringssystem och särskilda tekniska kunskaper inom exempelvis VVS, drift/energi eller bygg är meriterande.

Värdegrund och personliga egenskaper
GöteneBostäders värdegrund sammanfattas med orden Mänsklig, Professionell, Ansvarstagande och Hållbar. Vi förväntar oss att du som söker tjänsten känner igen dig själv i detta och värdesätter framför allt att du är ansvarsfull och ordningsam samt att du har hög social kompetens och förmåga att arbeta såväl självständigt som i lag tillsammans med andra. Det är också mycket viktigt att du kan bemöta våra hyresgäster på ett bra sätt samt att du har god förmåga att samarbeta med såväl arbetskamrater som externa kunder och entreprenörer.


Känner du dig hemma med önskade kvalifikationer och GöteneBostäders värdegrund? Sök tjänsten!

Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid, provanställning kan bli aktuell. Lön och villkor enligt Fastigos F-avtal med Fastighetsanställdas förbund - ange löneanspråk i ansökan. B-körkort erfordras, E-körkort är önskvärt men inte nödvändigt.

Mer information
För ytterligare information om tjänsterna, kontakta vår förvaltare Michael Dickens, 070-588 11 01.

Ansökan
Vi ser gärna såväl kvinnliga som manliga sökande till tjänsten.  Din ansökan märkt ”Fastighetsskötare” vill vi gärna ha så snart som möjligt dock senast den 1 september 2021 till mailadress kundservice@gotenebostader.se

Personuppgifter
Genom att skicka in en ansökan godkänner du också att GöteneBostäder får hantera de person­uppgifter du lämnar inom ramen för denna rekrytering.

Allmännyttiga AB GöteneBostäder är ett av Götene kommun helägt aktiebolag. Vi är 8 personer anställda och omsätter ca 36 mnkr per år. Bolaget är kommunens största hyresvärd – äger och förvaltar ca 400 hyreslägenheter och drygt 20 lokaler – och säljer också fastighetsskötartjänster till andra fastighetsägare. Våra egna fastigheter finns i Götene, Källby och Lundsbrunn. Nyproduktion av närmare 60 nya lägenheter är under planering i Götene centrum och kommer ske inom de närmaste 2 åren. Som medarbetare hos GöteneBostäder ges du möjlighet till personlig yrkesutveckling genom medarbetarsamtal, kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och återkommande gemensamma aktiviteter. Bolaget arbetar kundorienterat och involverande med ständig förbättring som ledstjärna för det dagliga arbetet. Läs mer på www.gotenebostader.se

Ladda ner annonstexten som utskriftsvänlig pdf här.

Tillbaka