Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Jobba hos oss - Fastighetsskötare sommarsäsong

2020-12-21

BRINNER DU FÖR VACKER OCH VÄLSKÖTT UTEMILJÖ?

Är utemiljö och trädgårdsskötsel din grej? Vill du dessutom få möjlighet att arbeta med andra göromål inom fastighetsskötsel samt att dagligen möta kunder och få dem att känna sig nöjda? Välkommen att söka våra två tjänster som fastighetsskötare sommarsäsong 2021 i arbetslivets trevligaste bransch – bostadsbranschen där du har förmånen att få jobba med männi­skors hem!

Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift är skötseln av utemiljön i bolagets olika bostadsområden, främst gräs- och häckklippning. Även andra arbetsuppgifter för att sköta om bolagets fastigheter kommer ingå i ditt uppdrag, beroende på din kompetensprofil.

Kvalifikationer
Du har gärna utemiljö/trädgårdsutbildning och/eller tidigare erfarenhet av sådant arbete samt traktor- och maskinvana. Vi värdesätter att du har hög social kompetens och förmåga att arbeta såväl självständigt som i lag tillsammans med andra. Det är också mycket viktigt att du kan bemöta våra hyresgäster på ett bra sätt.

Anställningsvillkor
Tjänsterna är säsongsanställningar på heltid ca 6 månader från april/maj till september/oktober. Lön och villkor enligt Fastigos F-avtal, var vänlig ange löneanspråk i ansökan. Körkort erfordras.

Mer information
För ytterligare information om tjänsterna, kontakta gärna:
Förvaltare Michael Dickens, 070-588 11 01
Facklig företrädare Sandra Wetterström, Fastighetsanställdas förbund, 070- 588 11 63

Ansökan
Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande till tjänsterna. Vi jobbar med löpande utvärder­ing, din ansökan märkt ”Fastighetsskötare sommarsäsong” vill vi därför ha så snart som möjligt dock senast den 27 januari 2020 till mailadress kundservice@gotenebostader.se

Personuppgifter
Genom att skicka in en ansökan godkänner du också att GöteneBostäder får hantera de person­uppgifter du lämnar inom ramen för denna rekrytering.

Utskriftsvänlig annonstext
Ladda ner en utskriftsvänlig pdf med annonstexten här.

 

AB GöteneBostäder är ett av Götene kommun helägt aktiebolag och är idag kommunens största bostadsföretag. Vi är 8 anställda och omsätter ca 35 mnkr per år. Bolaget äger och förvaltar ca 400 hyreslägenheter och ett 25-tal lokaler, viss skötsel görs också på uppdrag av andra fastighetsägare. Våra fastigheter finns i Götene, Källby och Lundsbrunn. Som medarbetare hos GöteneBostäder ges du möjlighet till personlig yrkesutveckling genom medarbetarsamtal, kompetensutveckling och återkommande gemensamma aktiviteter. Bolaget arbetar kundorienterat och involverande med ständig förbättring som ledstjärna för det dagliga arbetet.

Tillbaka