Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Jobba hos oss - vi söker en Fastighetsskötare

2020-08-07


 

Är välskötta fastigheter och vacker utemiljö din grej?

Har du intresse, erfarenhet av och kunskaper om fastigheters drift och skötsel? Vill du dessutom dagligen möta kunder och få dem att känna sig nöjda? Välkommen att söka vår tjänst som fastighetsskötare i arbetslivets trevligaste bransch – bostadsbranschen där du har förmånen att få jobba med människors hem!

Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att utifrån ett brett perspektiv medverka i skötseln av såväl bolagets byggnader som utemiljön i våra olika bostadsområden. Även mer specialiserade arbetsuppgifter för att sköta om bolagets fastigheter kommer ingå i ditt uppdrag, beroende på din kompetensprofil. I tjänsten ingår också schemalagd beredskap för snöröjning under vintersäsongen.

Kvalifikationer
Du har gärna fastighetsskötarutbildning och/eller tidigare erfarenhet av sådant arbete inklusive traktor- och maskinvana. Som nämns ovan innebär tjänsten att arbeta brett inom fastighetsskötsel men särskilda tekniska kunskaper inom exempelvis VVS, drift/energi eller bygg är meriterande.

Värdegrund och personliga egenskaper
GöteneBostäders värdegrund sammanfattas med orden Mänsklig, Professionell, Ansvarstagande och Hållbar. Vi förväntar oss att du som söker tjänsten känner igen dig själv i hur vår värdegrund beskrivs. Vi värdesätter framför allt att du är ansvarsfull och gillar ordning och reda samt att du har hög social kompetens och förmåga att arbeta såväl självständigt som i lag tillsammans med andra. Det är också mycket viktigt att du kan bemöta våra hyresgäster på ett bra sätt.

Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid, provanställning kan bli aktuell. Lön och villkor enligt Fastigos F-avtal, var vänlig ange löneanspråk i ansökan. B-körkort erfordras, C-körkort är önskvärt men inte nödvändigt.

Mer information
För ytterligare information om tjänsterna, kontakta gärna:
Förvaltare Michael Dickens, 070-588 11 01
Facklig företrädare Sandra Wetterström, Fastighetsanställdas förbund, 070- 588 11 63

Ansökan
Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande till tjänsterna.  Din ansökan märkt ”Fastighetsskötare” vill vi därför ha så snart som möjligt dock senast den 9 september 2020 till mailadress kundservice@gotenebostader.se

Personuppgifter
Genom att skicka in en ansökan godkänner du också att GöteneBostäder får hantera de personuppgifter du lämnar inom ramen för denna rekrytering.

AB GöteneBostäder är ett av Götene kommun helägt aktiebolag och är idag kommunens största bostadsföretag. Vi är 8 anställda och omsätter ca 34 Mkr per år. Bolaget äger och förvaltar ca 400 hyreslägenheter och ett 25-tal lokaler, viss skötsel görs också på uppdrag av andra fastighetsägare. Våra fastigheter finns i Götene, Källby och Lundsbrunn. Nyproduktion av fler bostäder är under planering och beräknas ske inom de närmsta 2-3 åren. Som medarbetare hos GöteneBostäder ges du möjlighet till personlig yrkesutveckling genom medarbetarsamtal, kompetensutveckling och återkommande gemensamma aktiviteter. Bolaget arbetar kundorienterat och involverande med ständig förbättring som ledstjärna för det dagliga arbetet.

Ladda ner platsannonstexten som pdf

Tillbaka